Nieuws /

Bouwgroep Dijkstra Draisma presenteerde deze week een nieuwe artist impression van het te bouwen Cambuur stadion te Leeuwarden. Zoals bekend is dit project een business case van de Stadion ontwikkelcombinatie (Wyckerveste en Bouwgroep Dijkstra Draisma) en gemeente Leeuwarden. Op dit moment werken de betrokken partijen de plannen verder uit in nauwe afstemming met een vertegenwoordiging van belanghebbenden.

Op de artist impression is links de Elfstedenhal te zien en rechts het nieuwe onderkomen van Cambuur. Biense Dijkstra, directeur van de bouwgroep, deelde de foto dinsdagavond via Twitter. ‘Een beetje licht in de duisternis’, aldus Dijkstra in diezelfde tweet. ,,Elkenien is no yn mineur, mar it komt wol wer goed. De skouders moatte der even ûnder en de kop moat derfoar. Der komme moaie tiiden oan mei it nije stadion, ek as Cambuur net yn ‘e earedivysje fuotballet.”

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op