Nieuws /

Op donderdag 17 mei a.s. wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de VOB gehouden. Locatie: De Groene Weide, inloop vanaf 18.00 uur, aanvang huishoudelijk deel 19.30 uur.
Op de agenda o.a. financieel overzicht 2017, begroting 2018, stand van zaken herinrichting centrum, Bedrijfsterreinen, Parkmanagement, BAC en informatie over de Binck Bank Tour en Frisian Food Valley.
Na afloop hiervan volgt informatie over cyber criminaliteit in het MKB en op bedrijfsterreinen.

Wie vooraf de jaarstukken 2017 en de begroting 2018 wil inzien, kan deze opvragen via info@ondernemendbolsward.nl Op de avond zelf zijn deze ook beschikbaar.

Opgave voor de voorjaars barbecue (18.30-19.30) via email: info@ondernemendbolsward.nl

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op