Nieuws /

Al een aantal keren is de Ondernemersprijs in de Hanzestad Bolsward uitgereikt. In het verleden ging de prijs naar ITS Reizen, De Friesche Bierbrouwerij Us Heit, Okkinga Communicatie, Visser Transport en Verhuizingen, United Coffee en als laatste Jumbo Kooistra. De prijs bestaat uit een prachtig bronzen beeld van de kunstenaar Frits Stoop uit Spanga en een mooie oorkonde.

Naast de Ondernemersprijs wordt ook de Bolsward In Zet Trofee uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor die ondernemer in de binnenstad die zich heeft ingezet voor het wel en wee van de Hanzestad Bolsward, is in 2014 voor het eerst uitgereikt aan Simon Hottentot en de laatste was Stephan Rekker.

Ook dit jaar vindt er weer een verkiezing plaats. U kunt Uw bedrijf/onderneming dan wel iemand anders waarvan U denkt dat hij/zij er voor in aanmerking moet komen, aanmelden.

Daarbij stelt de commissie/jury dat aan de onderstaande voorwaarden en criteria dient te worden voldaan: de onderneming is gevestigd in Bolsward; het bedrijf bestaat tenminste drie jaar en het bedrijf heeft de laatste twee jaar een positief bedrijfsresultaat gehad.

Verder wordt door de commissie naar de volgende criteria gekeken: – de onderneming geniet maatschappelijk aanzien; – de onderneming onderscheidt zich door inzet en creativiteit en heeft laten blijken een goede ambassadeur voor Bolsward te zijn; – de onderneming heeft een significante bijdrage geleverd aan de economische ontwikkeling van Bolsward; – de onderneming heeft een belangrijke bijdrage geleverd m.b.t. de versterking van het imago van Bolsward en er moet sprake zijn van een financieel solide onderneming.

Ondernemend Bolsward staat zeer goed op de kaart, dus ook dit jaar zijn er ongetwijfeld uitstekende bedrijven in Bolsward die de onderscheidingen zeer wel verdienen en ongetwijfeld ook een ondernemer in de binnenstad die zich daadwerkelijk heeft onderscheiden in het belang van onze Hanzestad.

De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 van de Vereniging Ondernemend Bolsward.

Graag uw aanmelding(en) sturen naar: f.wagt@ziggo.nl.

Meer nieuwsberichten

Primera Bolsward beste leerbedrijf van Friesland

BOLSWARD– Primera Bolsward is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) uitgeroepen tot beste leerbedrijf van Friesland in de categorie ‘handel’. Samen met de winnaars van de andere provincies strijdt het bedrijf nu om de landelijke titel.
Eigenaar Niels Engelmoer kreeg in mei al het nieuws dat hij genomineerd was als voor de titel ‘beste praktijkbegeleider’, de prijs die wordt uitgereikt aan individuele begeleiders, maar later bleek dat de jury zijn hele bedrijf dusdanig waardeerde dat de uitverkiezing voor beste leerbedrijf volgens hen meer op zijn plaats was. ,,Het is een teamprestatie”, zegt Engelmoer in een reactie. ,,Ze kijken daarbij ook naar wat de andere medewerkers doen voor de stagiairs”.

17 juli 2018

Poedercoating Bolsward B.V. slaat eerste heipaal van het nieuwe pand

Bolsward – Op donderdag 12 juli 2018 is de bouw van het nieuwe pand voor Poedercoating Bolsward aan de Marne 241 gestart en is de eerste heipaal geslagen. Door de snelle groei van Poedercoating Bolsward werd het tijd voor een eigen pand die aan de vraag van coating werkzaamheden kan voldoen en verder qua productiecapaciteit kan doorgroeien. Momenteel huurt de onderneming van Eric Kroontje meerdere bedrijfsunits die te weinig ruimte bieden en niet efficiënt genoeg zijn om het snelgroeiende bedrijf verder uit te kunnen bouwen. Afgelopen jaren zijn er omzet stijgingen geweest van ruim 50%.

17 juli 2018

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op