Nieuws /

Al een aantal keren is de Ondernemersprijs in de Hanzestad Bolsward uitgereikt. In het verleden ging de prijs naar ITS Reizen, De Friesche Bierbrouwerij Us Heit, Okkinga Communicatie, Visser Transport en Verhuizingen, United Coffee en als laatste Jumbo Kooistra. De prijs bestaat uit een prachtig bronzen beeld van de kunstenaar Frits Stoop uit Spanga en een mooie oorkonde.

Naast de Ondernemersprijs wordt ook de Bolsward In Zet Trofee uitgereikt. Deze prijs is bedoeld voor die ondernemer in de binnenstad die zich heeft ingezet voor het wel en wee van de Hanzestad Bolsward, is in 2014 voor het eerst uitgereikt aan Simon Hottentot en de laatste was Stephan Rekker.

Ook dit jaar vindt er weer een verkiezing plaats. U kunt Uw bedrijf/onderneming dan wel iemand anders waarvan U denkt dat hij/zij er voor in aanmerking moet komen, aanmelden.

Daarbij stelt de commissie/jury dat aan de onderstaande voorwaarden en criteria dient te worden voldaan: de onderneming is gevestigd in Bolsward; het bedrijf bestaat tenminste drie jaar en het bedrijf heeft de laatste twee jaar een positief bedrijfsresultaat gehad.

Verder wordt door de commissie naar de volgende criteria gekeken: – de onderneming geniet maatschappelijk aanzien; – de onderneming onderscheidt zich door inzet en creativiteit en heeft laten blijken een goede ambassadeur voor Bolsward te zijn; – de onderneming heeft een significante bijdrage geleverd aan de economische ontwikkeling van Bolsward; – de onderneming heeft een belangrijke bijdrage geleverd m.b.t. de versterking van het imago van Bolsward en er moet sprake zijn van een financieel solide onderneming.

Ondernemend Bolsward staat zeer goed op de kaart, dus ook dit jaar zijn er ongetwijfeld uitstekende bedrijven in Bolsward die de onderscheidingen zeer wel verdienen en ongetwijfeld ook een ondernemer in de binnenstad die zich daadwerkelijk heeft onderscheiden in het belang van onze Hanzestad.

De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 van de Vereniging Ondernemend Bolsward.

Graag uw aanmelding(en) sturen naar: f.wagt@ziggo.nl.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op