Nieuws /

Precies een half jaar voor de start van het muziekfestival At the Watergate is het Infopunt LF2018 & Projectbureau At the Watergate geopend. Op de eerste verdieping van Martinistate in Sneek is nu één van de officiële infopunten van LF2018 in de regio Zuidwest Friesland gevestigd. Wethouder Mirjam Bakker en artistiek leider Ben van der Knaap verrichtten de openingshandeling.

Het kantoor is al enige tijd in gebruik als projectbureau van At the Watergate en als vergaderlocatie van het gemeentelijke team dat zich bezighoudt met initiatieven rond Culturele Hoofdstad. Vanaf nu zijn in Martinistate ook inwoners, ondernemers en bezoekers welkom voor informatie over LF2018 en At the Watergate.

Maandag- tot en met dondermiddag is het kantoor van 13.30 tot 17.00 uur geopend. “Wij zijn als gemeente best trots dat wij vier middagen in de week mensen te woord kunnen staan over LF2018”, zegt wethouder Bakker. “En dat op zo’n mooie plek in de stad, met straks een festivalterrein voor de deur!”

In de openingsspeech sprak festivaldirecteur Lieuwe Toren zijn dank uit richting de gemeente Súdwest-Fryslân: “Met het bieden van deze mooie locatie in het hart van Sneek schept de gemeente de voorwaarden om het festival tot een groot succes te maken.”

Op de foto: Wethouder Mirjam Bakker en artistiek leider Ben van der Knaap van het muziekfestival at the Watergate verrichten eendrachtig de openingshandeling.

Meer nieuwsberichten

Informatief museumstuk over aardwarmte in de Tiid

“Wie had vier jaar geleden gedacht dat we het hier vandaag in Bolsward zouden hebben over geothermie?” Zo begon wethouder Faber zijn verhaal waarin hij benadrukt dat het zo snel gegaan is met de warmtetransitie. “Het is een complex verhaal, zeker met de huidige actualiteit, waarbij we ons afvragen of we afhankelijk willen zijn van gas uit landen als Rusland. Daarom zijn we ook zo blij met initiatieven uit onze gemeente, zoals dit, met als doel dat ook de opbrengsten in onze directe omgeving blijven en dat we daar met elkaar van profiteren”, sprak Faber vol trots

3 maart 2022

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op