Nieuws /

Per 1 januari 2017 diverse vacatures binnen het bestuur

Op dit moment telt het bestuur vijf leden: Gerben Okkinga en Fer Grijmans vervullen gezamenlijk de functie van voorzitter, Andre Regeling is penningmeester (in samenwerking met Henkjan van der Wagen), Ronald Velzen vertegenwoordigt het Parkmanagement en de Federatie en Niels Engelmoer regelt o.a. de KVO.

In de loop van dit jaar is gebleken dat een bestuur van vijf personen een te smalle basis is. Daarnaast stopt Gerben Okkinga op 31 december 2016 als bestuurslid en voorzitter. We zijn dan ook met spoed op zoek naar mensen die het bestuur komen versterken. Bent u een ondernemer die Bolsward een warm hart toedraagt, neem dan contact op met één van de bestuursleden. Gezien de samenstelling van ons ledenbestand, hopen we dat ook vrouwelijke ondernemers zullen reageren.

wij-zoeken-mv

Meer nieuwsberichten

Primera Bolsward beste leerbedrijf van Friesland

BOLSWARD– Primera Bolsward is door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) uitgeroepen tot beste leerbedrijf van Friesland in de categorie ‘handel’. Samen met de winnaars van de andere provincies strijdt het bedrijf nu om de landelijke titel.
Eigenaar Niels Engelmoer kreeg in mei al het nieuws dat hij genomineerd was als voor de titel ‘beste praktijkbegeleider’, de prijs die wordt uitgereikt aan individuele begeleiders, maar later bleek dat de jury zijn hele bedrijf dusdanig waardeerde dat de uitverkiezing voor beste leerbedrijf volgens hen meer op zijn plaats was. ,,Het is een teamprestatie”, zegt Engelmoer in een reactie. ,,Ze kijken daarbij ook naar wat de andere medewerkers doen voor de stagiairs”.

17 juli 2018

Poedercoating Bolsward B.V. slaat eerste heipaal van het nieuwe pand

Bolsward – Op donderdag 12 juli 2018 is de bouw van het nieuwe pand voor Poedercoating Bolsward aan de Marne 241 gestart en is de eerste heipaal geslagen. Door de snelle groei van Poedercoating Bolsward werd het tijd voor een eigen pand die aan de vraag van coating werkzaamheden kan voldoen en verder qua productiecapaciteit kan doorgroeien. Momenteel huurt de onderneming van Eric Kroontje meerdere bedrijfsunits die te weinig ruimte bieden en niet efficiënt genoeg zijn om het snelgroeiende bedrijf verder uit te kunnen bouwen. Afgelopen jaren zijn er omzet stijgingen geweest van ruim 50%.

17 juli 2018

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op