Nieuws /

Per 1 januari 2017 diverse vacatures binnen het bestuur

Op dit moment telt het bestuur vijf leden: Gerben Okkinga en Fer Grijmans vervullen gezamenlijk de functie van voorzitter, Andre Regeling is penningmeester (in samenwerking met Henkjan van der Wagen), Ronald Velzen vertegenwoordigt het Parkmanagement en de Federatie en Niels Engelmoer regelt o.a. de KVO.

In de loop van dit jaar is gebleken dat een bestuur van vijf personen een te smalle basis is. Daarnaast stopt Gerben Okkinga op 31 december 2016 als bestuurslid en voorzitter. We zijn dan ook met spoed op zoek naar mensen die het bestuur komen versterken. Bent u een ondernemer die Bolsward een warm hart toedraagt, neem dan contact op met één van de bestuursleden. Gezien de samenstelling van ons ledenbestand, hopen we dat ook vrouwelijke ondernemers zullen reageren.

wij-zoeken-mv

Meer nieuwsberichten

Inspirerende workshops voor VOB leden

Het tweede deel van de jaarlijkse ledenvergadering van de VOB stond donderdag 16 mei in het teken van een drietal workshops. In carrouselvorm gingen de leden bij de workshops langs. Vol informatie en inspiratie werd daarna de avond met een drankje en hapje afgesloten.

In de Masterclass Onderscheidend Vermogen vertelde Jeroen Blaauw, mede-eigenaar van Mount, over het onderscheidend vermogen. ,Het kennen van je échte onderscheidend vermogen (waarom moeten klanten voor je kiezen) is het belangrijkste handvat voor het maken van keuzes is', aldus Blaauw.

17 mei 2019

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op