Nieuws /

Per 1 januari 2017 diverse vacatures binnen het bestuur

Op dit moment telt het bestuur vijf leden: Gerben Okkinga en Fer Grijmans vervullen gezamenlijk de functie van voorzitter, Andre Regeling is penningmeester (in samenwerking met Henkjan van der Wagen), Ronald Velzen vertegenwoordigt het Parkmanagement en de Federatie en Niels Engelmoer regelt o.a. de KVO.

In de loop van dit jaar is gebleken dat een bestuur van vijf personen een te smalle basis is. Daarnaast stopt Gerben Okkinga op 31 december 2016 als bestuurslid en voorzitter. We zijn dan ook met spoed op zoek naar mensen die het bestuur komen versterken. Bent u een ondernemer die Bolsward een warm hart toedraagt, neem dan contact op met één van de bestuursleden. Gezien de samenstelling van ons ledenbestand, hopen we dat ook vrouwelijke ondernemers zullen reageren.

wij-zoeken-mv

Meer nieuwsberichten

Bent u de gelukkige winnaar?

Afgelopen weekend heeft notaris Edwin Troost van Detmar en Troost Notariskantoor de trekking van de loterij voor de zwem11stedentocht verricht. De tussenstand van de opbrengst van de loten is ruim € 20.000,=. Alle bedrijven hebben de prijzen gesponsord en Drukkerij van der Eems heeft samen met Rentex Floron en ZWF Ontwerp de kosten voor haar rekening genomen voor het drukken van de loten. Zo kan elke euro van de verkoop naar de Maarten van der Weijden Foundation!
Kijk snel hieronder of u 1 van de gelukkige winnaars bent:
1e prijs: Sams merung Qled Q8 65" TV met soundbar, EP Mensonides, lotnummer 33593;
2e prijs: Fiets Trek Dual Sport, Rijwielhandel De Kroon, lotnummer 32980.
Klik op bericht voor overige prijzen....

15 juli 2019

Elke maand onze nieuwsbrief ontvangen?

Ook samenwerken? Word nu lid

Neem contact op